A tudatomról
és persze a térről

Hogy miért vagyok itt, az tulajdonképpen nem is kérdés, hiszen mindenkinek szüksége van egy térre, ahol nem elég, hogy önmaga, de a tudata legjobb verziója lehet. A gondolatok csak gyűlnek és sokasodnak és ha nem sikerül időben ezeket jó helyre tenni, akkor elveszik a helyet olyan lehetőségek elől, amik később pótolhatatlannak bizonyulhatnak. 

a_tudatomrol_1.png

A térről

Itt és most azokat a témákat akarom elővenni amiket ezidáig csak a fejemben őrizgettem és féltem megírni, végig gondolni. Pedig bármennyire is tiltakoztam ezidáig, szükségem van rá és rájuk is, lehetőleg feldolgozott állapotban, mint egy jó kis párizsi. 

 

Nem mondom, hogy minden is lesz, mert az tudom mi az ami biztosan nem: a legszuperebb sorozatok a Netflixen, bármekkora függő is vagyok, ahogyan egy 3 évvel ezelőtti verzióm már kifejtette, hogy miért érdemes a királyi család tagjának lenni, így ilyesmit sem tervezek egyelőre elővenni, ahogyan arra is vajmi kevés esélyt látok arra, hogy azt tárgyaljam melyik bugyi illik a horoszkópod szerint hozzád. 

 

Gyász, szeretet, szenvedély, család, magány, szingliség, boldogság, jövő, tervek, tervezés, önállóság, felnőtt élet, irónia, önfejlődés, önfejlesztés, írás, sztorik, olvasás. És én.

 

Első körben szerintem ez minden, amit adhatok. Meg persze az őszinteségem, büszkeségem a naivitásom, a személyiségemre jellemző időszakos túlgondolásom, a világmegváltásra való hajlamom és persze a türtőzhetetlen vágyam arra, hogy mindenben meglássam a szebbet, jobbat, a különbet

 

A tudatomról (is pár szóban)

Az elképzelésem, hogy itt nem csak a saját szubjektív álláspontomat tudom majd  megfogalmazni, de a legtöbb cikk kapcsán objektív tényeket, más álláspontját, tanulmányokat, elemzéseket, pszichológiát, szociológiát is belevihetek az irásaimba, ezzel egy másik álláspontot is megnyitva, ezekre reagálva gondolhatom tovább a témát.

 

Bízom benne, hogy ez egy izgalmas lehetőség, egy titkos kis projekt lesz arra, hogy különböző mélységű témákban merüljek el, felfedezzem a saját gondolataimat, más nézőpontját, a tudományt és persze a világot (is). 

 

Egyetlen nyitott kérdés maradt már csak? Mikor kezdhetjük el?

A bejegyzés trackback címe:

https://tudatter.blog.hu/api/trackback/id/tr6616566186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tudattér

Azokat a gondolatok feldolgozni, amik örökösen megfordulnak a fejemben, de mindezidáig nem foglalkoztam velük, nem tettem helyre magamban. Nem csak egyszerű ömlengésről lesz szó, a szubjektív élményen alapuló örömöm, hisztim, fájdalmam igyekszem majd úgy kiírni magamból, hogy közben több tudományos, tőlem független tényre, gondolatra is rávilágítok, remélhetőleg ezzel újjabb és újabb gondolatfolyamatokat elindítva.

Friss topikok

süti beállítások módosítása